OM IKJ A/S

OM IKJ-DK

IKJ den serviceorienterede virksomhed - med den brede erfaring...


Bag IKJ står Ingolf K. Jørgensen, der har etableret virksomheden, med den filosofi, at småt er både godt og solidt...

Med mange års branchekendskab og produkterfaring, er der masser af kompetence bag navnet.


IKJ-DK har igennem mange år leveret skræddersyet løsninger, alt fra små opgaver til private til store færdige projekter indenfor landbrug.


IKJ-DK repræsenterer Dhollandia i Danmark, som med sine 50.000 årlige producerede enheder er Europas største producent af lifte og læssebagsmække. Dhollandia har også det bredeste produktsortiment, med lifte fra 150 til 16,000 kg.


IKJ-DK importerer også aluminiumsprofiler og opbygningskomponenter, bl.a. fra Suer.

Derudover importerer IKJ også det kendte Svenske mærke Sepson, som ligger iblandt de bedste indenfor hydrauliske spil.


Dertil kommer forskellige hydrauliske komponenter, såsom komplette 12 og 24 volts pumpestationer, tipsakse for 1,5 til 4 tons tippelad, hydrauliske teleskopcylindre med kapacitet op til 30 ton. , enkelt- og dobbeltvirkende hydrauliske stempler m.m. Disse kan leveres løse eller som et komplet færdigt produkt, såsom Tippelad, Tip Trailer eller efter kunde specifikt ønske.


IKJ-DK forhandler også egen producerede Lad / Trailer i enhver afskygninger, og til ethvert tænkeligt formål, såsom lette trailere med tippelad eller med Tip / Kip til f.eks. mindre industri- og håndværkerbrug.


Ingolf K. Jørgensen har blandt andet store forventninger til deres ny udviklede lette trailer med et såkaldt EntrepenørTip. Den giver masser af muligheder f.eks. til anlægsgartnere eller entreprenører, der har behov for at kunne komme ind, hvor der er småt med plads, og hvor tunge lastvogne ikke kan køre.


Derudover har IKJ-DK også et bredt udvalg af mobiltribuner og scener, samt at virksomheden tilbyder udlejning af disse til festivaler, arrangementer og lignende events.